Robotmaaiers

Voor een goed advies, professionele installatie van de robotmaaier en de bijhorende service, bent u bij ons aan het juiste adres !

Inventarisatie te maaien oppervlak

Eerst gaan we met u bekijken, hoe het te maaien oppervlak eruitziet, en of hier obstakels in zitten waar we rekening mee moeten houden. Ook wordt er met u bepaald waar het basisstation geplaatst wordt.

Basisstation plaatsen

Het basisstation moet in een straal van 10 meter van een stroompunt geplaatst worden op een vlakke ondergrond. Bij voorkeur op een beschutte plek, zodat het basisstation aan het zicht wordt ontrokken. Indien er geen stroompunt in de buurt is, kunnen we dit voor u aanleggen.

Begrenzingskabel leggen

Met de begrenzingskabel wordt aangegeven waar de grenzen van het maaigebied liggen. Met een speciale machine wordt de kabel in de grond gelegd zodat deze geen hinder zal veroorzaken bij tuinwerkzaamheden, en storingen tot een minimum beperkt worden.

Instellen maairobot

Na het inbrengen van de begrenzinskabel en plaatsen van het basisstation wordt de maairobot compleet naar uw wens ingesteld zoals de maaihoogte, maaitijden etc.

Test en uitleg

Als laatste testen we de maairobot, en leggen u uit hoe het gebruik van een maairobot in zijn werk gaat zodat u jarenlang plezier van uw aankoop gaat hebben !

 

Wilt u meer weten over de verschillende soorten robotmaaiers, neem dan vrijblijvend contact op!!!